לפני מספר ימים מצאתי מאמר באנגלית "מגנזיום חיוני לתיקון מבנה ה DNA של התא ולשמירתו" – כך נכתב שם (1).
הסתקרנתי. האם עליתי על קצה חוט לפתרון השאלה שהסתובבתי איתה בחודש האחרון, של איך אפשר לעזור לנפגעי זריקות mRNA ?
"אם אתה מאמין שאפשר לקלקל, תאמין שיכולים לתקן" , אמר רבי נחמן מברסלב (2).. ידעתי שיש פתרון לתעלומה. כל מה שנשאר זה למצוא אותו.
שלחתי מכתבים למספר מדענים ומומחי מוצר מחו"ל שאני מכיר כבר שנים. ובינתיים, חיפשתי מידע על חלבון הספיק:
"זריקת ה-mRNA הניסיונית משנה את ה-DNA שלנו והופכת את התאים למפעל לייצור חלבון ספייק" – כך ידעתי ממחקרים קודמים .
"מחוסנים גורמים לדימומים, קרישי דם והפלות בנשים לא מחוסנות שהיו בקרבתם" (3) – כך כתב גרג ריס InfoWars. מתברר שהגורם הוא חלבון הספייק שבזריקה (4). כלומר עלינו לעזור לא רק למי שהוזרק בזריקות mRNA אלא גם למי שנמצא איתו במגע פיזי קרוב. "לא ברור איך מליוני אנשים מוכנים מרצונם לעמוד בתור לקבל זריקה נסיונית, אך כעת נראה שהחיסון פוגע לא רק במוזרקים, אלא גם באלו ששהו לידם. נראה שהמחוסנים משילים משהו ומעבירים אותו ללא מחוסנים. הדבר פוגע נכון לעכשיו בנשים, נערות וילדות קטנות." (3)
גם מחקרים נוספים מראים שהמוזרקים בזריקה הנסיונית מפיצים מחלות. "האם המוזרקים הם אלו שצריך לשים אותם בסגר? או שזו עוד תעמולה של הפרד ומשול? " (5)
תיקון מבנה DNA – משתף אתכם בתשובות שקיבלתי:
רוברט רדפרן, נטורופת בריטי שאנחנו עובדים איתו שנים רבות, השיב תשובה די סטנדרטית: "זה מוקדם מדי מכדי לתת תשובה סופית, בינתיים אנחנו ממליצים על התוספים הרגילים לתמיכה בחיסוניות, כמו ויטמין C, ויטמין D ואבץ. סראפפטאז עשוי לעזור גם הוא כדי להפחית את הסיכונים של קרישיות בדם.
ג'ים קטרמיל (ממשיך דרכו של ד"ר קורט דונסבך, שאצלו למד אבא שלי זכרונו לברכה ,ד"ר גדעון לבב) כותב תשובה מעניינת:
"תודה שפנית. יש הרבה מחקרים לגבי התמיכה וההגנה על ה-DNA. ד"ר אבני צודק – אכן 2 מרכיבים קריטיים להגנה על ה-DNA הם ויטמין C, ויטמין D . יש כמה מרכיבים נוספים שאפשר לשקול: מתילקובלאמין – הצורה הפעילה של B12 (יהיה לנו בקרוב B12 ליפוזומלי עם פולאט), P5P (הצורה הפעילה של ויטמין B6), R5P (הצורה הפעילה של ויטמין B2). שני ויטמיני B אלו אפשר לתסף בקלות דרך לקיחת B קומפלקס פעיל המכיל את האוקנזימים הפעילים של ויטמיני B. אבל הכי מרגש עבורי הוא התפקיד של הגלוטתיון (6) – אם נותנים גלוטתיון בזמן, נמצא שהוא תומך בתיקון נזקי DNA. תהליך התיקון הוא מהיר מספיק כדי לתקן את הנזק לפני שהתא משתכפל ולפיכך למנוע נזק קבוע. בדיוק השקנו גלוטתיון ליפוזומלי מרוכז המשיג ספיגה פי 5. הנה קישור למחקר שנעשה כאן במכון הבריאות הלאומי של ארה"ב (7). בנוסף , יש גם כמה מחקרים טובים על התפקיד של מגנזיום אבץ וברזל בהגנת ה-DNA.
תמיכה במוזרקים בזריקות mRNA מסקנות ביניים
תמיכה טבעית בשלושה וקטורים:
א. תמיכה בתיקון הנזקים ל-DNA (גלוטתיון) ובשמירתו (C ליפוזומלי בכמוסות, D חזק).
ב. פתרונות לפירוק קרישי דם – אחת מתופעות הלוואי העיקריות של הזריקה היא קרישי דם. ניתן להוסיף נאטוזים – מדלל דם וממיס קרישי דם שהצטברו ללא תופעות לוואי. כמו כן מומלץ להוסיף גם סראזים – אנזים התומך בניקוי כלי דם ואנטי דלקתי. על כל אלו יש להתייעץ עם נטורופת.
ג. תמיכה בשיפור החיסוניות של הגוף (הנה ערכה מקיפה לשיפור החיסון הטבעי). בייחוד תמצית קורדיספס, ויטמין D, ודבש מאנוקה. רבים מהמתחסנים חושבים שהם חסינים ומאבדים תחושת סכנה . עדיין צריך לתמוך במערכת החיסון שלהם. מערכת החיסון דורשת תמיכה. גם מי שחוסן עלול לחלות, ובצורה אחרת.
מסקנות אלו רלוונטיות גם במידה ואתם חיים בקרבת מישהו שהוזרק. זאת עקב התהליך הנקרא DNA Shedding – השלת DNA – המתועד על ידי פייזר. הזריקה הופכת את התאים למפעל לייצור חלבון ספייק, וחלבון זה יכול לעבור גם לבלתי מחוסנים. ועל כך בהמשך.
אודות הכותב
אמנון לבב, יזם אקולוגי, עורך היום את אתר "טופהיל", מנגיש ידע נטורופתי, מקדם יוזמות חברתיות לבריאות אחדות ושמחה, ומנהל קליניקה נטורופטית בראשון לציון. בבחירות האחרונות אמנון היה בנבחרת "רפא" והיום הוא ממשיך להיות פעיל בתנועה. "אם אתה מאמין שאפשר לקלקל, תאמין שיכולים לטפל!".
מקורות
- "מגנזיום חיוני להגנה על ה-DNA ושימור השלמות שלו" – GrassrotsHealth Research Institute.
- "אם אתה מאמין שאפשר לקלקל, תאמין שיכולים לתקן" – רבי נחמן מברסלב
- "מחוסנים גורמים לדימומים, קרישי דם והפלות בנשים לא מחוסנות שהיו בקרבתם" – infowars.
- "חלבון הספייק שבזריקה גורם לקרישי דם" – כותב מייק אדמס מנטורלניוז
- "המוזרקים מפיצים מחלות. האם הם אלו שצריך להתרחק מהם?" – נטורלניוז
- "נמצא כי גלוטתיון תומך בתיקון נזקי DNA שנוצרו על ידי קבוצת ה-HT של ה-Thyol. התהליך הוא מהיר מספיק כדי לתקן את הנזק לפני שהתא משתכפל ולפיכך למנוע נזק קבוע". – J. Phys. Chem. B 2012, 116, 31, 9316–9325
- Reduced Glutathione: A Radioprotector or a Modulator of DNA-Repair?